lunes, 29 de abril de 2013

FRACASA LA MARCHA CATALANISTA DEL 25 DE ABRIL EN VALENCIA

FRACASA LA MARCHA CATALANISTA DEL 25 DE ABRIL EN VALENCIA

Lo que el periódico LEVANTE EMV califica de "deslucida" fue un auténtico fracaso. La tradicional marcha catalanista e independentista de las organizaciones nacionalistas "valencianas" ha sido este año un rotundo fracaso. Convocada por la radical "Accio Cultural del Pais Valencià", atrajo a lo más granado del catalanismo quintacolumnista: Esquerra Republicana del Pais Valencià encabezada por su diputado Cerdà, Compromis, representado por su diputado Baldoví; Maulets; CCOO; y demás fauna del mundo pancatalanista. Al clásico grito de "País Valencià-Paissos Catalans" y demás muestras decolaboracionismo con la causa catalana, los asistentes hicieron gala de su devoción por la cultura catalana exhibiendo banderas catalanas (antes de Aragón) y "senyeres estelades" independentistas.






3 comentarios:

  1. es una vergonya que pels nostres carrer circule esta gentola ya n´hi ha prou .

    ResponderEliminar
  2. Soc valencianiste "molt llunt de les idees imperialistes dels que parla la noticia" pero o comencem a fer autocritica els valencianistes, el de veritat "no estos que volen ser esclaus dels seus amos del nort", o comencem a vore la realitat i treballar en coerencia baix una vissió de l'actual sociopolitica valenciana o terminarem con el Quixot, veent gegants i arremetent contra tot mentres estos es fan en tots els ambits de la nostra societat.

    M'agradaria a montó que'l titular fora cert, pero soc realiste i veig que esta gent cada vegada està mes "infiltrada tant en la societat com en la politica del nostre poble valencià, que fan un acte i vant tots a una juntant en un acte com el de la noticia que tractem a mes gent de la que el valencianisme ha movilisat en molt de temps, i lo pijor de tot es que veig que ells van a mes i nosatres per la nostra desunio, en moltes casos indefinició o podriem dir falta d'extrategia politica anem a manco.

    O sentem unes bones bases des de YA o no tindrem futur, el Poble Valencià tal com ho hem conegut serà engolit per la nostra deixadea. Posent-nos a treballar, pero a treballar en l'aspecte constructiu, no en com reaccionar davant "l'enemic" puix si optem per esta ultima via, no podrem crear mentres estem preocupats en destruir.

    Optem per reivindicar qui som i que volem ser en lloc de que no volem ser o desapareixerem com a poble engolit per l'imperiaisme.

    ¡¡¡Vixca Valencia!!!

    ResponderEliminar